Aangenaam kennis met u te maken. Ik ben  Corrie Bakker,  33 jaar oud en wonend in de Alblasserwaard. Ik heb in 2023 met heel veel plezier deze tassen webshop opgericht. 

 

Ik heb gekozen voor het maken van tassen omdat ik het een leuk en uitdagend product vind om te maken. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, er zijn zoveel soorten tassen en zoveel mooie materialen dat het ook uitdagend blijft. Na marktonderzoek heb ik besloten om alleen goede kwaliteit stoffen en materialen te gebruiken. Dit houd in de praktijk in dat mijn materialen bijna allemaal uit de EU en de VS komen. Hierdoor heeft de tas een langere levensduur.

In deze webshop komen tassen te staan die ik op voorraad heb en die dus ook direct leverbaar zijn. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een tas in een andere kleur te leveren. Ook als u een heel ander model in gedachten hebt kan ik u vast helpen. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te overleggen. Als u een tas speciaal voor u laat maken is de levertijd ongeveer 2 weken. 

 

Wat kunt u van mij verwachten? Een goed en eerlijk product waar liefde en aandacht aan is gegeven. Heeft u vragen? Bel of mail mij gerust! Mijn contact gegevens staan onder het kopje "contact".